4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE DOŽIVETI VELIKE PROMENE U 2022. GODINI: Planeta sudbine Saturn GAZI!

Saturn, planeta za koju astrolozi smatraju da određuje našu sudbinu, ušla je u vazdušni znak Vodolije u novembru 2020. godine i tamo će se zadržati do oktobra 2023. godine.


Kako je Vodolija znak koji simbolizuje budućnost, grupe, prijateljstvo, pripadnost sistemu, tehnološki napredak, jasno je da je Saturnov povratak u ovaj znak nagovešta da će sve to da se promeni do oktobra 2023. godine.

Saturn u Vodoliji najsnažnije će delovati na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije.

VODOLIJA – Ulazak Saturna u vaš znak podrazumeva sudbinske događaje koji će vam kompletno promeniti život. Ovaj put promena u trajanju od tri godine obuhvatiće sve segmente vašeg života. Uticaj Saturna je, kako psihički, tako i fizički, pa ne treba da se začudite ako se budete promenili kao osoba. Ovo je period kada preispitujete svoj život, odluke i šta treba da radite u budućnosti. Malo je reći da će ovaj tranzit doneti kompletnu tranformaciju za sve pripadnike vašeg znaka. Ne treba da zaboravite da je zdravlje na prvom mestu.

Saturn u Vodoliji

ŠKORPIJA – Planeta sudbine boravi u vašem četvrtom polju i menja vaše porodične odnose. To može da donese i komplikacije sa jednim roditeljem, ali izuzev toga može i da utiče da promenite mesto življenja. Promena mesta stanovanja ili komplikacije sa stanom su manifestacije Saturna koje mogu da se dogode u narednih godinu dana. Ovo je i prilika da se suočite sa porodičnim problemima iz prošlosti od kojih ste godinama bežali.

BIK – Saturn u Vodoliji je siguran znak da stižu promene u vašoj karijeri. To može da znači veće uplitanje tehnologije u vaš poslovni život, ali isto tako i promenu profesionalnog usmerenja. Mnogi pripadnici vašeg znaka poželeće da menjaju profesiju ili status na poslu. Kriza kroz koju prolazite promeniće vaš pogled na posao, a na kraju i vaše umerenje u karijeri.

LAV – Kao što ste sigurno dosad primetili, Saturn je u sedmom polju koji vas uči najvažniju lekciju u ljubavi. Pojedini Lavovi će izabrati da budu sami, dok će drugi poželeti razvod. Ovo je ozbiljna lekcija o pripadnosti i partnerkim odnosima. Osećaj odgovnrosti će biti veći nego ikada, a na vama je da shvatite šta želite u emotivnom smislu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar