5 SIGURNIH SIGNALA DA SE SVIĐATE DEČKU

Ne postoji devojka koja nije pomislila kako da znam da li mu se sviđam. Mlade devojke su u nekim godinama veoma nesigurne, a čak i kada imaju visoko samopouzdanje nikako ne mogu da procene da li se dopadaju dečku na koga su bacile oko. Evo samo nekoliko pokazatelja kojima on vama daje zeleno svetlo!

Foto: Printscreen Pixabay

Muškarci su dosta drugačiji od nas žena,  pa samim tim i način da nam pokažu svoje simpatije može da bude nama nerazumljiv.  Ovo su sigurni signali koji će vam pomoći da otkrijete da li je muškarac zainteresovan za vas:

  1. Stoji vrlo blizu vas. Ako se nalazite u klubu ili kaficu i dečko sa kojim razgovarate se trudi da vam bude sto bliže skoro je izvesno da ga zanimate.
  2. Traži vaš pogled. Muškarac kome se dopadate zadržava pogled na vama trenutak duže nego sto bi vas neko drugi pogledao. I ako pogledate u njegove zenice one ce biti pomalo raširene, takav pogled kao da govori ‘smatram te lepom i zanimljivom i voleo bih da provodimo više vremena zajedno’
  3. Ima otvoreno držanje. Dečko kome se sviđate čak i ako ima više ljudi u prostoriji, stajace grudima i stopalima okrenut vama, ispravljenih ramena, podignute brade i na taj način pokazuje svoju muškost.
  4. Želi fizicki kontakt. Kada dečko jednom uspe da privuče vašu pažnju na sebe i počnete da razgovarate, vrlo često ima potrebu da vas dodiruje – što je siguran znak da mu se dopadate. Ukoliko ste krenuli da izlazite iz kafića i krenete da ustajete od stola on ce napraviti zaštitnički pokret tako što ce ruku staviti na vaša leđa i dodirnuti vas dok vas prati.
  5. Govori tiše nego obicno. Ukoliko sedite negde u kafiću i ragovarate on ce govoriti tiše nego obično jer ima potrebu da na taj način između vas stvori neku intimniju atmosferu, kao da ste vas dvoje sami i da svet oko vas ne postoji.