Kija Kockar dobila prestižno priznanje! Pevačica proglašena za „najženu 21.veka“!

Tokom sinoćne večeri u Beogradu je održana manifestacija na kojoj su dodeljene nagrade za Najžene 21. veka. Laskavu titulu ponele su glumica Tanja Bošković i pevačica Kija Kockar što je iznenadilo i oduševilo sve.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

Kija Kockar nakon uručenja nagrade kazala je da je posvećuje svojoj majci Nadici, koja se trenutno nalazi u Zadruzi 4. Takođe, pevačica je na Instagram storiju podelila svoje oduševljenje Tanjom Bošković i napisala:

– Počastvovana sam što sam imala priliku da zagrlim ovu divnu ženu i budem u njenom društvu.

 Osećam se ponosno, hvala organizaciji koja me je pozvala. Lep povod da se svi nađemo – rekla jeKija, a onda je progovorila o turneji koju je najavila:

– Počela sam da se spremam, okupila sam ekipu. To nije samo moja turnija, to će biti moji solo nastupi – rekla je Kija Kockar.

Kija Kockar -Foto:Printscreen Instagram

Podsećamo, Kija je stekla ogromnu popularnost svojim učešćem u jednom od najgledanijih rijalitija kod nas Zadruga, gde je odnela i pobedu, nakon toga snimila je dve pesme koje su za kratko vreme jako dobro prošle kod publike i postale pravi hitovi, a onda je objavila i svoju autobiografsku knjigu pod nazivom „Moj potpis“.

1 Comment

Ostavite komentar