Aca Lukas i Kija Kockar: Romantično pomirenje?!

Najveća zvezda na Balkanu Aca Lukas rešio je da oprosti rijaliti zvezdi Kiji Kockar njene mladalačke propuste, kad je reč o marketingu. Nakon izlaska iz “Zadruge” Kija se ubrzo pojavila u ulozi spisateljice, a knjiga “Moj potpis” bila je najprodavanija na Sajmu knjiga 2018. godine.

Kija Kockar-Foto:Printscreen/Instagram

U njene književne sposobnosti sumnjali su mnogi, između ostalih i Lukas, koji je tada, na sebi svojstven način, komentarisao da Kijina knjiga verovatno ima dve-tri strane, budući da se “juče” pojavila.

Od tada, Lukas i Kija nisu bili na istoj strani estrade. Nedavno ih je spojila serija “Aviondžije” u Hype produkciji, gde su se pojavljivali kao gostujući glumci, pa su mediji počeli da spekulišu o njihovom odnosu i honorarima.

Međutim, gde ima dima ima i vatre. Izvor blizak redakciji www.hypetv.rs otkrio nam je da je palo “romantično” pomirenje između Kije i Lukasa i da će vrlo uskoro snimiti duet.

Aca Lukas-Foto:Printscreen/Instagram

Singl koji će otpevati priča priču o prežaljenim bivšim ljubavima i šalje vrlo jasnu poruku publici, kada je reč o saradnji između Kije i Ace.

Kada smo pitali Lukasa da li je rešio da isproba Kijine pevačke sposobnosti, budući da smo jasno čuli šta misli o njenim spisateljskim poduhvatima, rekao nam je:

  • Da, biće saradnje. Rešili smo da unesemo malo “romantike” u naš odnos i snimićemo duet. Biće to ljubavna pesma. Siguran sam da bolje peva, nego što piše.

Međutim, Lukas je ostao tajanstven na pitanje o kojoj pesmi je reč, ko će na njoj raditi i kada možemo da očekujemo tu saradnju, kao i da li će biti spremna za njegovu turneju koja samo što nije startovala.

Piše: Redakcija www.hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar