Aca Lukas poslao SNAŽNU poruku Srbiji: Pevaću večeras za našu decu i sve ljude Srbije, NE MOGU DA NAM UKRADU POBEDU!

Najpopularniji pevač u regionu i najveći favorit po svim istraživanjima na muzičkom takmičenju Pesma za Evroviziju Aca Lukas obratio se javnosti Srbije otvorenim pismom koje je uzburkalo javnost Srbije. Naime, javnost Srbije već je upoznata sa brojnim malverzacijama i zakulisnim radnjama koje prate pomenuto takmičenje, a ove godine žrtva raznih manipulacija i sumnjivih događanja je upravo Lukas zbog svoje uloge favorita.

Lukas je očigledno bio primoran da se na ovaj način obrati narodu Srbije i da obelodani zaveru protiv njega koja se sprema…

„Posle svih neprijatnosti, šikaniranja, miniranja, maltretiranja mog pratećeg benda koji čine devojke koje su došle iz Torina, iz Italije, i nakon odbijanja rukovodstva RTS-a da shvati da ne može da pobedi Srbiju, da ne mogu da pobede sve nas zbog koristi pojedinaca iz uredništva RTS-a i nekih privatnih firmi koje se bave navodnom „kreativnom produkcijom“ isključivo gledajući svoje sitne interese, a ne nacionalni interes šta može naš budući predstavnik da uradi na pravoj Evroviziji, morao sam da se obratim našoj dragoj Srbiji.

Imali smo pakao u RTS-u od strane pojedinaca koji su nam čak i novac tražili da bi nam omogućili normalne uslove.

Mili i dragi moji građani Srbije, večeras mogu da rade šta hoće, ali ja ću pevati za vas i sve one koji vole ovu zemlju!

Pevaću za našu decu, i molim vas da se svi ujedinimo i pokažemo svima da smo jedinstveni i da zajedno možemo sve!

Voli vas vaš Lukas!“

 

(Glasa se tako što se posle najave voditelja RTS-a večeras na Prvom programu te televizije od 21.00 sat pošalje SMS sa brojem 9 na 5556)

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar