ACA LUKAS ŽESTOKO ISPROZIVAO SVE ONE KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU: Znam žene koje neće da se vakcinišu da bi rađale! A abortirale su 11 puta!

Aca Lukas šokiran je što neke žene neće da se vakcinišu jer se boje da će im to uticati na plodnost, a do sada su više puta abortirale! Folker, koji se u februaru pelcovao kineskom vakcinom, ogorčen je na antivaksere, za koje tvrdi da namerno šire strah i paniku među ljudima.


Ko je ovde lud?

– Slušam teorije zavere koje kruže da ‘ako se vakcinišeš nećeš moći da imaš decu’. Potpuna budalaština! Znam devojke koje su do sada imale 11 abortusa, a sada odbijaju vakcinu jer se boje da neće moći da rađaju?! Pa čekaj, ko je ovde lud? – pita se Lukas na početku razgovora i nastavlja paljbu po antivakserima:

– Svi oni imaju interes da pričaju te gluposti. Jedni su politički motivisani, drugi su budale, treći su u sekti… Ali tek ne mogu da shvatim ljude koji potpadaju pod njihov uticaj. Ja bih im postavio nekoliko pitanja: Koliko imaš godina? Koliko puta si bio bolestan? Je l’ ti doktor dao da piješ lek? Jel’ si ozdravio? Jesi. Otkud znaš da li je taj lek koji si primio bio ispitan?

Otkako se pelcovao, Aca se bacio na nove projekte. Najpre je osmislio autorsku emisiju „Veče sa Lukasom“ koja se emituje Nedeljom od 19.45 na Hype televiziji.

– U toj emisiji sviramo i pevamo. Nisam ja voditelj, niti se tripujem da ću postati Minimaks. Hoću da budem drugačiji, tako da kod mene nećete gledati zvezde. Evo, ni Cecu neću ugostiti. Ona je moja drugarica i ja je volim, ali nije mi cilj da pravim nešto što je već sto puta viđeno – priča folker.

Poruka za hejtere

Osim emisije, Lukas ovih dana intenzivno radi i na svojoj autobiografiji, kao i na seriji „Kafana na Balkanu“, koja će se takođe baviti njegovim životom:

– Neće me igrati neki poznati glumac, jer mene može da glumi neko ko nije afirmisan. Ja ću u seriji biti narator i nema potrebe da vežbam dikciju, jer odlično govorim. Kada mi se priča, ja dobro pričam. A kada mi tema nije zanimljiva, ja promrmljam nešto. A ljudi se lože, pa brže-bolje te moje klipove objave na internetu. Onda im ja lepo ‘prevedem’ da sam zapravo hteo da kažem da mi popuše ku*ac!

Ogrešio sam se o Kiju

Aca Lukas i Kija Kockar zajedno snimaju seriju „Aviondžije“, pa smo pitali folkera kako se oseća, s obzirom na to da ju je ranije žestoko prozivao.

– Za Kiju sam rekao da njeno štivo ne može da ima više od dve-tri strane, jer se pojavila pre nekoliko godina i napisala knjigu o sebi. Našalio sam se na račun toga što se juče pojavila i odmah piše knjigu. Ispostavilo se da je ta njena knjiga bila najprodavanija – iskren je folker.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar