Ambasador Srbije u Portugalu izvršio samoubistvo jer je otkriveno da je pedofil?!

Nepunih mesec dana pre nego što je poginuo u Portugaliji pri sumnjivom „padu“ s litice zvane Usta pakla, protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu, u Beogradu je podneta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je Antić navodno na seks navodio devojčicu koja je u tom trenutku imala 9 godina?!

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice. Prva strana tog dokumenta, sa punim imenom i prezimenom devojčice, sinoć je objavljena i deljena na društvenim mrežama, a navodno je potvrđeno i da je prva strana privatne krivične prijave „u potpunosti autentična“. U prijavi se sada već pokojni Antić navodno tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Oliver Antić, Usta Pakla, Portugal

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka devojčice podnela protiv Antića, a čije detalje nećemo u potpunosti prenositi zbog zaštite maloletnice, Antić se tereti da je od leta 2020. do 12. avgusta 2021. godine u Beogradu navodio na seksualne radnje devojčicu koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina.

Podsetimo, Antić je poginuo pre četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane Usta pakla, koja je poznata turistička atrakcija u blizini Lisabona. Portugalski mediji tvrde da je reč o samoubistvu dok porodica ambasadora Antićeva poručuje da je posredi nesrećan slučaj i da on nikako nije čovek koji bi sebi oduzeo život.

Antić je devojčici navodno pokazivao intimne delove i „predlagao joj da ih dodirne“. Majka devojčice u prijavi tvrdi i da joj je skidao majicu i dirao po grudnom košu. Nezvanično se saznalo da je Prvo osnovno javno tužilaštvo odmah bilo krenulo u proveru navoda iz prijave, ali da je ona odbačena zbog smrti Antića.

Podsetimo, portugalski mediji su objavili da je na dan svoje pogibije Antić bio u automobilu sa vozačem kojem je naredio da stane pored litice Usta pakla, sa koje se potom bacio. Odmah su alarmirani pomorska policija i vatrogasci, a Antić je još bio živ kada su ga izvukli, ali je ubrzo preminuo. Porodica je demantovala navode o samoubistvu i tvrdi da je reč o nesrećnom slučaju.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar