Anabela poludela! Poslala Luni poruku! Uništila joj dan venčanja!

Marko Miljković i Luna Đogani juče su se venčali u opštini Rakovica. Luna nikog nije obavestila da se danas udaje, pa ni sopstvenu majku, što je Anabrlu jako povredio.


„Anabela se baš naljutila kad je preko medija saznala da joj se najstarija ćerka udala. Najviše je povredio što je Gagi sve znao, a ona nije. Poslala je Luni poruku da nije to očekivala od nje i da je jako razočarala. Marko i Anabela nisu izgladili odnose, ali to nije razlog da ne javi majci da se udaje. Luni se zbog toga pokvarilo raspoloženje i bila je vidno iznervirana, ali stvarno je strašno da joj majka od novinara sazna za venčanje“, kaže Anabelina prijateljica.
Pevačica je bila iznenađenja saznanjem da je danas udala ćerku.
-„Jel jesam? Ja ne znam“, rekla je Anabela vidno iznenađena.
„U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam. Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke“, poručila je Anabela.
Dok Gagi Đogani nije bio iznenađen kada su ga pitali za Lunino venčanje.
„Zabranili su mi to da komentarišem“, bio je kratak Gagi.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar