Anastasija Ražnatović otkrila detalje zajedničkog života sa dečkom Đorđem Kuljićem!

Anastasija Ražnatović nedavno je prisustvovala jednom događaju gde je sve prisutne oduševila novom frizurom, te komentarisala i utiske svojih najbližih.

Tom prilikom otkrila je i da li ona i Veljko utiču na izbor Cecinog partnera, a sada je nikad iskrenije pričala o svom emotivnom životu i dečku Đorđu Kuljiću sa kojim je već dugi niz godina u vezi.

https://www.instagram.com/p/COz4Os_MBeG/

Kako već duže vreme žive zajedno, mnogi nestrpljivo čekaju „sledeći korak“, te udaju i decu, a pevačica smatra da sada ipak nije vreme za to.

„Svi me to pitaju i mnogo su naporni. Nema tu pravila, svako je individua za sebe. Veljko je odlučio da to bude sada, ja se još nisam odlučila na taj korak i mislim da to dođe nekako samo od sebe. Ništa ne treba siliti. Smatram da je sad momenat kada treba da radim na svojoj karijeri, a deca će svakako doći“, rekla je.

Anastasija je potom otkrila detalje iz zajedničkog života sa Kuljićem i otkrila da li je „domaćica“ u svom novom domu.

„Ne znam šta to tačno znači. Da kuvam, ne znam, ali sve ovo ostalo radim. Naravno, pospremanje stana, mislim da to svaka osoba treba da zna. To nije ništa čudno“, rekla je.

„Zaista nisam gadljiva na to. To su normalne stvari. Neću sigurno živeti u kršu i lomu. Ja sam neko ko je jako pedantan i ko čisti. Ne mogu da podnesem lom oko sebe. Tako da samim tim moram i da pospremim“, istakla je ona.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar