Anđelina Džoli besna zbog odluke suda! Ulaže žalbu!

Glumačka zvezda Anđelina Džoli besna zbog odluke suda da deli starateljstvo nad decom sa bivšim suprugom, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, pa ulaže žalbu na sudsku odluku.

Angelina Jolie i Bred Pitt-Foto:Printscreen

Bred i Anđelina godinama imaju turbulentan odnos, a na sudu su se prethodnih pet godina sastajali zbog starateljstva, koje je, prema poslednjoj odluci suda, zajedničko.

Poslednje ročište je razbesnelo glumicu, a prema rečima izvora, ona svom bivšem mužu neće oprostiti to što ju je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom decom.

– Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju da pobedi – otkrio je izvor dodavši kako je glumica spremna na sve kako bi uložila žalbu i ovaj put dobila parnicu.

Podsetimo, posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi, a gotovo pet godina Bred se na sudu borio da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.

Angelina Jolie i Bred Pitt-Foto:Printscreen

 Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom – rekao je nakon presude izvor za „Page Six“.

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

Izvor: Telegraf

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar