Baka Prase imao estetsku intervenciju, pokazao sliku sa mature na kojoj se vidi velika razlika!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često se, na Instagramu i jutjub kanalu, hvali i ističe svoje mišiće. Međutim, nije oduvek bio takav, što se vidi na fotografiji koju je objavio s mature, na kojoj je skoro neprepoznatljiv.

Bogdan Ilić-Foto:Printscreen

Jedna stranica na Instagramu pokrenula je akciju objavljivanja fotografija s maturskih večeri, a najveću pažnju izazvale su one s početka dvehiljaditih godina zbog neobične mode. Međutim, šou je ukrala slika Bake Praseta sa svečane večeri stara deset godina. U pitanju je mala matura, koju je jutjuber proslavio po završetku osnovne škole, a njegov autfit izazvao je burne reakcije.

Bogdan Ilić-Foto:Printscreen

Na fotografiji Baka pozira u farmerkama, beloj majici preko koje je obukao sivu košulju, a koju je ostavio otkopčanu. Na licu je imao naočare, zbog kojih je gotovo neprepoznatljiv. Ipak, najviše reakcija izazvale su jutjuberove uši, pa su se mnogi pitali da li ih je operisao.

– Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo. Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši – jedan je od komentara na Tviteru. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ilićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Izvor:Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar