BEZ DLAKE NA JEZIKU! BIKOVIĆ OTVORENO O PETICIJI DA SE LEČIĆ UDALJI IZ SVIH PREDSTAVA!

Miloš Biković, jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije, oduvek se trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a sada je u razgovoru za „Alo!“ prvi put otkrio i zašto je to tako. Osim toga, Biković je otkrio i koliko puta je bio emotivno povređen, da li je spreman da oprosti prevaru, ali se osvrnuo i na slučaj Štajnfeld-Lečić, koji poslednjih dana potresa Srbiju.

Miloš Biković-Foto:Printscreen/Instagram

Kada je reč o poslu, stiče se utisak ne da radiš, nego da crnčiš.

– Da, radim mnogo i volim to što radim, možda bih mogao malo bolje da balansiram između posla i odmora, ali trenutno se nalazim u situaciji kada mi se mnoge stvari otvaraju. Želim da se iskalim i da isklešem svoj dar.

Kada je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje i ti si bio jedan od glumaca koji su potpisali peticiju da se on izuzme iz predstave „Kad su cvetale tikve“. Kako sada to komentarišeš?

– Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od medijske hajke kojoj je izložen Branislav Lečić, a samim tim i pozorište. Podržao sam inicijativu kako ne bismo došli u neprijatnu situaciju, a nisam to uradio u nameri da se odreknemo čoveka pre nego što sud donese svoje mišljenje.

Ceo intervju pogledajte u video-prilogu:

Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar