„Blokirala sam sve bivše frajere“! Ana Korać o novoj ljubavi!

Emotivni život bivše zadrugarke Ane Korać oduvek je privlačio pažnju javnosti, a popularna starleta iz Ivanice u ekskluzivnom intervjuu za Alo! priznala je da je ponovo srećna u ljubavi nakon što je raskinula veridbu sa Davidom Dragojevićem.

Mnoge si iznenadila kada si stavila tačku na vezu sa Davidom Dragojevićem. Šta je ono što te nije činilo srećnom u toj vezi?

– Mi smo dva različita sveta. Nisam tada videla, uprkos tome što su mi ljudi sa strane govorili da nećemo funkcionisati. Htela sam da napravim od njega nešto drugo, ali nisam uspela. Ne kajem se što sam bila sa njim, ali mi je pao kamen sa srca kada smo raskinuli. Ne kriješ da si ponovo zaljubljena. Koliko dugo si u vezi i kako se osećaš sada, u poređenju sa prethodnom vezom? – Moja nova veza traje već izvesno vreme, a ne želim da je poredim sa prethodnom.

Čime te je novi partner osvojio?

– Izgledom, a onda i pažnjom. Duhovit je, kulturan i fin, a sve te stvari ga čine savršenim. Da li ima razumevanja za tvoj posao? – Ima, iako se prvi put suočava sa javnim svetom, a ja mu objašnjavam kako sve funkcioniše…

Kako se nosi sa činjenicom da si jedna od najatraktivnijih devojaka na Instagramu?

– Često mi kaže: „Ma daj, tebi stiže 1.000 poruka dnevno, ko zna sa kime se dopisuješ“. Ali naše svađe su slatke čarkice… Ja mu tada kažem da ne bih bila sa njim dok se dopisujem sa drugima.

Da li ti možda bivši pišu, pa te uznemiravaju?

– Bivši su uglavnom svuda blokirani i ne mogu da vide gde se nalazim ni šta radim, tako da ne mogu ni da dođu do mene.

Hoćeš li ga nekada predstaviti javnosti?

– Ne, nikada ga neću predstaviti, držim ga u tajnosti.

A da li razmišljaš o braku?

– Astrolog mi je rekao da mi vidi brak sa aktuelnim partnerom… Ne razmišljam o tome, ali ako se desi, desi se.

Da li si operacijama korigovala obim svog struka ili ga obrađuješ u fotošopu?

– Ne znam odakle ljudima da sam vadila rebra. Smejem kada to pročitam, ali mama me svaki dan zove i kaže: „Da li si videla šta su sada objavili?“ i onda moram da je tešim.

Da li postoji granica do koje bi išla kada je reč o plastičnim operacijama?

– Kod mene ne postoji (smeh). Imam lep struk i njega neću dirati, ne brinite… Često se konsultujem sa drugaricama, a one mi kažu da preterujem.

Prozivali su te zbog rođendana koji si organizovala psu u poznatom restoranu.

– I opet ću sledeće godine, samo još jače!

Družiš se sa Tarom Simov, kako komentarišeš njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša?

– Glupo je da bilo šta kažem jer sam bila u sličnoj situaciji. Svako sebi bira šta i kako želi, a ja ne osuđujem nikoga.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar