BRENA SVEDOČI PROTIV MIROSLAVA ILIĆA

U sredu je održano još jedno ročište po tužbi Mirjane Antonović protiv pevača, za kog tvrdi da je otac njenog sina, a na nekom od narednih će o aferi pričati i folk zvezda

Lepa Brena i Miroslav Ilić – Foto: Printscreen

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, i njen sin Devin u sredu su tri i po sata davali iskaz u Palati pravde, gde se poslednjih osam godina dokazuje očinstvo slavnog pevača. Oni su zbog suđenja pre nekoliko dana došli iz Amerike.

Antonovićeva je neposredno pred ulazak u sudnicu u kratkom razgovoru s novinarima istakla da se nada pozitivnom ishodu.

– Očekujem pobedu i znam da se Miroslav neće pojaviti danas. Samo želim da se ova agonija što pre završi – rekla nam je Mirjana.

Miroslavljev sin Devin nije želeo da govori o detaljima slučaja.

Mirjana Antonović i njen sin Devin-Foto: Printscreen

– Ovo je katastrofa. Previše traje i ne znam šta bih rekao kako se osećam. Napeto je i neverovatno šta se dešava – rekao je Devin.

– Kako Devinu može biti kada dolazi ovde da bi se sudio sa ocem i ostavlja sve obaveze? Nadamo se najboljem, jer je istina na našoj strani, ali sve previše traje – istakla je nervozna Mirjana.

Miroslav se nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat naglasio je da su svedoci ključni.

– Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred. Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze – rekao je on.

Kurir je došao do saznanja da će jedan od tih ključnih svedoka biti i Lepa Brena, koja se decenijama druži s Mirjanom i upućena je u sve detalje veze i odnosa svoje bliske prijateljice i pevača.

– Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena.

Inače, Mira je još ranije pričala o odnosu Brene i Ilića.

– Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama, kako je non-stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar