BRZA I ZDRAVA VEČERA ZA 15 MINUTA!

Za vas smo izdvojili nekoliko večera koje osim što se brzo i lako spremaju, čak i ako ste početnik, zdrave su i nutritivno bogate. Nešto od ovoga moglo bi već večeras da se nađe na vašem jelovniku.

Na postavljenom videu možete pogledati nekoliko ideja i da u skladu sa već kupljenim namirnicama nešto od ponuđenog iskombinujete kako bi se našlo na vašem meniju baš večeras.

Na osnovu čitanja komentara ispod postavljenog videa preuzetog sa društvene mreže YouTube, izdvajamo kao favorit slane palačinke koje imaju 374 kalorije, prave se od 1 jaja, 3 kašike brašna, 50ml mleka i soli. Pomenute sastojke sipate u posudu, promešate odgovarajućom kašikom kako se ne bi stvorile grudvice i  zagrejete nauljen tiganj na srednjoj vatri. Ako ste neko ko vodi računa o ishrani, možete koristiti spetlino ili heljdino brašno, a palačinku filujete kako vi želite ili prema uputstvu sa videa.

U videu možete pronaći recepte i za piletinu sa susamom i kinoom, pileću salatu, pomfrit i piletinu. Varijacije uz piletinu kao bazu jela su mnogobrojne, tako da imate svu slobodu da spremite jelo u kojem ćete sigurno uživati!