Čupava i bez šminke- pogledajte fotografije KIM KARDAŠIJAN nakon što se probudila

Ne zna se broj pesama u kojima je opevana Kim Kardašijan, što u Srbiji, što u regiji, što u svetu. I peva se uvek o njenoj atraktivnosti, seksipilu, lepoti. Sad je odluičila da nas počasti (ne)viđenim fotkama bez šminke i sa raščupanom kosom i pokaže da je i ona samo jedna obična žena koja se ne razlikuje previše od bilo koje druge, već da je samo često namontirana tip-top zbog prirode posla.

Foto: Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je obožavaocima dala na uvid retki nefiltrirani izgled tokom svoje jutarnje rutine i priprema za novu epizodu porodične rijaliti sapunice. Tokom još jedne u nizu višegodišnje sage o Kardašijankama otkriveno je da, dok se kuća Kloe Kardašian još gradi, Kim pušta mlađu sestru i Tristana Tompsona da vežbaju u njenoj teretani. Kim je sišla da im se pridruži u neobičnoj i za teretanu neprimerenoj odeći – dugačkom, pufnastom bademantilu (ili bi barem to trebalo da bude) do članaka, plus bez šminke i uglađene kose.

Fanovi do sada nikada nisu videli celokupni jutarnji ritual najpoznatije Kardašijanke. Scena je bila redak pogled na Kim bez šminke, iako je nekoliko puta viđena u izdanju pre nego što je „dohvate“ frizeri i šminkeri.

Foto: Printscreen Twitter

Kim u ovoj epizodi silazi da se pridruži Kloi i Tristanu u teretani sa svojom decom Psalmom i Čikagom, a tamo je i Kanje Vest da naslednike povode u školu.

„Upravo sam se probudila i dani kada ih on vodi u školu su mi olakšani jer će on sam obaviti deo posla oko dece. Sada se smenjujemo ko će ih ujutru da voditi u školu“.

I dok se Kim i Kanje malo vole, malo više mrze, malo komuniciraju oko dece, a malo više pljuju preko medija, sve je to, valjda, u rok službe i popularnosti njihovog rijalitija.

Sad je Kim još odlučila da skine „masku“ s lica i fanovima pokaže prirodni izgled, pa kada se to spoji sa njenom novom misijom oslobađanja pogrešno osuđenih zatvorenika, možemo da zaključimo da mama Kris radi odličan PR.

Društvene mreže su planule, a komentari kao kiša „sipali iz kabla“. Jedni su bili šokirani, drugi pozitivno iznenađeni njenom hrabrošću, odnsono šta god mislili pod tim pojmom u ovom slučaju, ali činjenica je da niko nije ostao imun. Još jedno, take a bow za mamu Kris i ideju.

Foto: Printscreen/Instagram

„Bože, ne bih je primetio da prođe pored mene ovakva, pa najmanja sela po Srbiji imaju lepše domaćice od ove belosvetske starlete“, „Lako je njoj kad ima onoliko para da se namontira i nafraka, ali džabe, bez šminke ne liči ni na šta“, bili su neki od zaprepašćenih i ostrašćenih komentatora sa društvenih platformi.

Bilo je i onih koji su potpuno suprotno bili iznenađeni njenim izgledom bez mejkapa.

„Pa ona je u stvari lepa žena i bez šminke“, „Ovako je i lepša, kad stavi onu šminku kao lopatom izgleda prenapadno“, „Baš je slatka ovako, deluje prizmeno, simpatična skroz, mogla bi češće ovako da se pojavlje“, pisali su dalje.

A kako se vama čini Kim bez šminke?

Izvor: Blic (zena.blic.rs)