Dejvid Švimer otkrio detalje o ponovnom okupljanju sa poznatom ekipom i nastavkom snimanja serije „Prijatelji“

Glumac koji je stekao svetsku slavu u ulozi Rosa Gelera oduševio je fanove koji željno išekuju da čuvenu šestorku opet vidi na malim ekranima

Dejvid Švimer-Foto: Printscreen

Dejvid Švimer otkrio je javno da je na korak do željno iščekivanog okupljanja s „Prijateljima”! Projekat je, pišu strani mediji, već neko vreme u planovima za HBO Max, a kako je glumac ispričao 2. aprila u onlajn intervjuu u „The Graham Norton Show-u”, snimanje počinje iduće nedelje. Do sada je već bio otkazivan zbog epidemiološke situacije, ali nije se odustalo od njega, prema rečima Rosa Gelera iz čuvenog sitkoma.

Na pitanje da li će u specijalu biti u liku, pak, rekao je:

Foto: Printscreen

– Biću ja. Biću Dejvid. Nije kreirana nikakva skripta, nismo u likovima. Svi ćemo biti mi sami, pravi, realni ljudi. Postoji jedan deo koji ne bih otkrivao, u kom ćemo svi čitati nešto, ali to je to.

Nortona je zatim zanimalo da li je Švimer pogledao neke stare epizode, u pripremi za ovo ponovno okupljanje, kako je od završetka serije prošlo čak sedamnaest godina.

– Trebalo bi i time da se pozabavim. Nemam opravdanje što nisam, do toga što stvarno nikako da se nateram da pustim svih 236 epizoda. Ali, u stvari, moraću. Imam pet dana za to – ispričao je glumac na tu temu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar