ĐORĐE DAVID: „ŠERIFOVIĆ JE NAPRAVILA OZBILJAN FAUL“

Đorđe David izjavio je da ne podržava odluku svoje koleginice Marije Šerifović, koja je podržala Vanju Knežević i žustro se usprotivila njenoj diskvalifikaciji.

– Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu se neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija. Ulaskom u ovo takmičenje ovi mladi ljudi mnogo očekuju, ali ne da nisu naivni i nevini, već i te kako znaju šta rade i sa 16 godina. Ako to pokušaju da zloupotrebe, tu bitku će izgubiti u svakom slučaju. Oni dobro znaju gde ulaze i da sve što im mi kažemo kao žiri je med i mleko u odnosu na ono što ih kasnije čeka u poslu. Mi još i biramo reči – rekao je Đorđe David za medije , a potom se osvrnuo na Mariju, koja je kao mentorka stala na stranu svoje kandidatkinje.

– Tačno, Marija je stala na stranu svog kandidata, i to smatram njenim ozbiljnim faulom, ali to je moje lično mišljenje. Ja se nikad ne bih tako poneo – rekao je Đorđe.

Podsetimo, Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u pretposlednjoj emitovanoj emisiji, kada je pevala pesme „Što te nema“ i „Bitanga i princeza“, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Nakon toga, mnogi su rešili da stanu na stranu mlade pevačice, te je ona dobijala poruke podrške koje je delila na svom Instagram storiju, posle čega je diskvalifikovana.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar