DŽEJ LO POKAZALA ZAŠTO JE HALJINA KRALJICA PROLEĆA!

Svaka odevna kombinacije Dženifer Lopez je prava modna inspiracija za sve žene.

Foto:Printscreen/Profimedia

Latino zvezda Dženifer Lopez ima svoja modna pravila. Ona nosi samo ono u čemu blista.

Svaka njena modna kombinacijaoduševi i druge žene koje požele da poput čuvene pevačice i glumice ponesu neki od atraktivnih odevnih predloga. Bilo da se opredeli za panalone ili nešto ženstvenije odevne komade, bilo da je u dnevnoj šetnji ili večernjem izlasku, Džej Lo pleni svojim izgledom.

Tako je bilo i prilikom odlaska u prodavnicu nameštaja, kada je fotografisana sa ćerkom Emom. Majka i ćerka su ponele ležerne, dnevne, ali sasvim drugačije modne kombinacije.

Dok se Ema opredelila za mladalački izgled i udobnost džinsa i patika, njema mama je odabrala spoj udobnosti i elegancije.

Lepršava duga haljina veselih boja i cvetnih motiva pokazala je sve čari proleća i odevnih kombinacija koje ovo doba nosi, a čuvena figura latino zvezde dodatno je bila istaknuta sandalama na visoku štiklu.

Foto:Printscreen/Profimedia

Neobavezno podignuta kosa, sa puštenim prednjim pramenovima, i mala žuta torba bili su pravi primer dnevnog stajlinga koji obećava ženstvenost i opuštenost.

Pevačica svojom besprekornom linijom pokazuje da je malo ili nimalo kombinacija koje joj ne stoje, a svojom harizmom uverava da svemu što ponesemo dajemo lični pečat i prepoznatljivost.