GORE DRUŠTVENE MREŽE! Jovana Jeremić brutalnim napala Didi Janković!

Jovana je bez okolišanja istakla da je činjenica da se pevačica „dobro udala“, te ju je zanimalo i kako se nosi sa zlim komentarima i predrasudama.

Didi J i Jovana Jeremić-Foto:Printscreen

Jovana Jeremić i Dijana Janković, poznatija kao Didi J su osobe koje svakim pojavljivanjem privlače veliku pažnju i izazovu lavinu komentara, a o njihovom razgovoru u emisiji „Jutro“ na Hepiju i dalje bruje sve društvene mreže.

Naime, voditeljka je ugostila Didi, te sa njom pričala o svim aktuelnostima vezanim za karijeru, planove i uspeh, a kako mnogi često komentarišu da je za Dijaninu karijeru najviše zaslužan njen suprug, te i da se „udala zbog novca“, Jovana nije želela da okoliša, te je sa pitanjima „gađala“ pravo u centar.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen/Instagram

Jovana je bez okolišanja istakla da je činjenica da se pevačica „dobro udala“, te ju je zanimalo i kako se nosi sa zlim komentarima i predrasudama.

– Kad si ti u pitanju, imala si tu sreću u životu da se udaš za izuzetno bogatog čoveka, hajde da ne okolišamo. započela je Jovana.

– Nema svaka žena tu sreću, poznajem mnogo onih koji su ljubomorni na to kako si se ti udala, našla kvalitetnog čoveka i materijalno si obezbeđena. Postoje i oni koji te vole bez obzira, kako se nosiš sa komentarima zlobnih žena na to što je tebi Bog dao takvu sudbinu? bila je direktna.

Didi J-Foto:Printscreen/Instagram

 Prvo moram da kažem da moj suprug jeste uspešan, ali i ja dolazim iz imućne i poznate porodice. Nisam se udala zbog novca, kao što se to potencira i priča. Moj suprug jeste uspešan, ali ja želim da izgradim karijeru i budem uspešna u svom poslu. Nije bitno čime se moj suprug bavi i koliko novca ima – istakla je Didi.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar