I OVO BIH JELA SAMO DA BUDEM MLAĐA! KIM KARDAŠIJAN ŠOKIRALA JAVNOST IZJAVOM

Kim Kardašijan voli da bude u centru pažnje, pa čak i kada se čini da ne postoji nešto čime bi mogla da nas iznenadi, ona nas iznova šokira, a ovoga puta je imala krajnje bizarnu izjavu.

Foto: Printscreen Instagram

Kim je nedavno pokušala da ispadne duhovita, pa je priznala da bi bila voljna da jede izmet ako bi je to održavalo mladom, naravno, ove reči starlete nisu prošle nezapaženo, o čemu svedoče i brojne prozivke po društvenim mrežama.

„Pokušaću sve. Kada biste mi rekli da bukvalno moram da jedem kakicu svakoga dana i da ću zato da izgledam mlađe, možda i bih. Možda i bih“, našalila se 41-godišnja starleta.

Naravno, nije trebalo dugo da trolovi reaguju na njenu izjavu putem društvenih mreža, pa su se pojavili brojni gifovi i šale koje ismevaju Kim.

Foto: Printscreen Instagram

„Zašto mislim da to već radi“, „Koliko kake je u pitanju?“, neki su od komentara, a budući da se ova izjava poklopila sa najavom predstojeće linije za negu kože „Skims“, bilo je komentara i poput:

„Da li je kakica aktivni sastojak u „SKKN“???“

Nakon ove pošalice, Kim je rekla kako toliko ljudi želi da se ponaša kao da im nije stalo do toga kako izgledaju, pa je objasnila za „Tajms“ da ona ne krije da se trudi oko svog izgleda.

„Ne ponašam se kao da mi je lako ili kao da je sve prirodno. Ne mogu da ne koristim bilo šta, koristim tretmane lica, tretmane matičnim ćelijama, lasere – sve je to posao“, rekla je Kim.

Ipak, to je, takođe, i novac, budući da njeni rituali za podmlađivanje nege kože iznose ukupno 630 dolara mesečno.

Izvor: zena.blic.rs

KIM KARDAŠIJAN SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU- na meti kritika zbog ove fotografije