„Isplakali smo se svi zbog tebe i dece i sad nikakvih informacija nema“! Tanja Savić otkrila kada će ići po decu!

Tanja se nedavno suočila sa optužbama od svog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića kako ona navodno ne želi da otputuje u zemlju kengura po svoju decu, koja su kod njega duže od godinu dana. Međutim, sada je dobila i pitanje na tu temu na Instagramu.

Tanja Savić-Foto:Printscreen Instagram

– Tanja, samo jedno pitanje. Ti reče da si dobila decu i šta bi sa tim. Kukaš da nemaš pare za put, a po tvom ponašanju reklo bi se da imaš. Molim za odgovor šta bi sa decom. Isplakali smo se svi zbog tebe i dece i sad nikakvih informacija nema – pitala ju je obožavateljka.

Savićeva joj je odgovorila ispod u komentarima.

– Uskoro ćete dobiti informaciju! Čekam i ja! Šaljem Vam ljubav – odgovorila joj je ona.

Podsetimo, domaći mediji su pisali kako je pevačica imala problem da ode u Australju zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dve nedelje koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da ih vrati, jer ih otac neće vratiti sam u Srbiju.

– Saznala sam iz medija da je Dušan podneo žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, kad ste mi prosledili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja za „Telegraf.rs“.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar