ISPLIVALE FOTKE SUPRUGE DŽALE BRATA: Nikada se ne pojavljuje u javnosti – pogledajte kako izgleda! (FOTO)

Jala brat-Foto:Prinscreen/instagram

U ljubavi su od 2015. godine!

Javnost je brujala o skandalu koji je izbio sa pesmama Maje Berović koje su zbog kršenja autorskih prava skinute sa Jutjuba, a jedan od vlasnika produkcijske kuće „Imperija“ i koji stoji iza spornih numera je Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala brat, koji već nekoliko godina uživa u ljubavi sa svojom suprugom Almom koja mu je u svemu najveća podrška.

Almu gotovo nikada ne viđamo u javnosti, a poznato je da je par otpočeo romansu 2015. i krunisao je brakom 2017. godine.

Ona često objavljuje fotke sa svojim suprugom uz romantične poruke koje svedoče o njihovoj ljubavi, a isto čini i Džala koji je svojevremeno otkrio sve o njihovom upoznavanju i zaljubljivanju.

„Sve je počelo slučajno, pa tako i naše zabavljanje, kojem su prethodile višemesečne prijateljske kafe. Alma je, naime, rođaka muzičara s kojim sam sarađivao i upoznali smo se kada je došla u Sarajevo da studira. I bili smo prijatelji sve do trenutka kada sam shvatio da tako više ne može.Zapravo smo došli na granicu ili „friend zone“ ili veza… (smeh). I eto, završili smo vezom“, rekao je tada.

Pogledajte kako Alma izgleda:

Jala brat-Foto:Prinscreen/instagram

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar