Izjava Lune Đogani o majci i ocu je PRETUŽNA, a Atijasova joj čak nije ni čestitala

Luna Đogani i Marko Miljković napravili su tajno venčanje i svadbu. Luna je i sama na svom Instagram profilu napisala kako na svadbu niko od porodice nije pozvan, što je mnoge šokiralo, jer su očekivali da će novopečeni bračni par bar roditelje pozvati da uveličaju svojim prisustvom taj za njih poseban dan.

Luna Đogani i Marko Miljković-Foto-Printscreen Instagram

Nakon vesti da na Markovu i Luninu svadbu nisu pozvani roditelji Đoganijeve, denseri Anabela Atijas i Gagi Đogani, podigla se velika prašina. A naročito je interesantan detalj da Atijasova ćerki nije čestitala udaju putem društvenih mreža na kojima je vrlo akrivna.

Luna Đogani i Marko Miljković-Foto:Printscreen Instagram

Anabela je često u svojim intervjuima isticala koliko je vezana za svoju najstariju ćerku. Govorila je da joj je Luna najbolji prijatelj, a naročito je bila emotivna njena izjava da ju je ćerka spasila samim svojim rođenjem. Upravo zbog toga, neki od komentara na mrežama bili su da je „pretužno da majka ne bude pozvana na ćerkino venčanje“, a drugi su otišli i korak dalje, te su Anabelin potez da javno ćerki ne čestita svadbu shvatili kao njenu ljutnju i povređenost jer nije prisustvovala momentu kada njena mezimica izgovara sudbonosno „da“.

Sa druge strane, Lunin otac Gagi Đogani imao je drugačiju reakciju, on se obratio ćerki i zetu na Instagramu sledećim rečima:

Luna Đogani i Marko Miljković-Foto:Printscreen Instagram

– Verujem i verovaću uvek u vas. Sijajte celog života ovako i uvek se volite jako. Tvoja sreća, ćerko, je moje blago. Hvala ti, najbolji zete, na svakom njenom osmehu. Deka čeka Miju, volim vas deco – napisao je on na Instagramu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar