JOVANA JEREMIĆ IZAZVALA POLEMIKU NA INSTAGRAMU

Polemiku na instagramu izazvala je objava voditeljke Jovane Jeremić. Naime, ona je objavila da žene ne smeju da zapuste svoj izgled, što je podelilo njene fanove.

Ona je poručila da žene uvek moraju da vode računa o sebi i nesmeju da budu neuredne, da moraju da vode računa o svom izgledu, čak i kada se udaju, i da to ne sme da im bude izgovor. Takođe, Jovana je istakla da žena ne sme da dozvoli da bude debela, što je izazvalo dosta reakcija.

„Žena uvek mora da izgleda kao da je preti 100 pari muških očiju, u svakom momentu. Nedopustivo je biti debela, štrokava, prljava, masna, zapuštena, otečena, raskljokana, rastočena, pod izgovorom da su one udate žene, porodične žene, majke… takve. Evo, ja sam primer za sve gore navedeno što se funkcija tiče, a trudim se da izgledam svaki dan kao da imam zakazan sastanak sa sudbinom svog života. Užasavam se kada čujem „udala sam se, ne moram više da se trudim“. Evo odmah kontra pitanje: “a šta ćeš kad te ostavi?“ ili evo i ovo: „što se ne bi udala i 2put i 3put … ili nikad“, ako je to tvoj izbor. „Život je najlepša stvar kada ga živiš iskreno“, napisala je Jovana na svojoj instagram stranici.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar