Jovana Jeremić želi da edukuje mlade kako se postaje super star!

U emisiji „Beograde dobar dan“ koju vodi Igor Ćurčić koja se emituje ponedeljkom i sredom na Studiu B gostovala je Jovana Jeremić. Nakon što je vets o njenom otkazu na Hepi televiziji odjeknula kao bomba voditeljka je ovom prilikom otkrila šta planira u budućnosti.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen Instagram

-Opet bih sve isto radila, prvo bih radila rijaliti, pa posle toga Informativu, jer da to nisam radila ne bih vukla ovu publiku, jer to su moje tajne, male tajne velikih majstora kako se pravi šer, gde god da se ja pojavim ta televizija ima šer.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen/Alo

Jovana je otkrila da će te male tajne otkriti svojim učenicima koje planira da edukuje, jer je to nešto što ona zapravo priželjkuje u budućnosti.

– E te male tajne o kojima govorim ću preneti svojim učenicima koji će nastaviti tim putem kad mene ne bude bilo u ovom poslu. To je nešto što bih ja volela da mi se dogodi u budućnosti. Ne mislim samo na školu novinarstva, već uopšte o šou biznisu, kako se postaje super star u ovom poslu, jer to se ne postaje slučajno. Samo drugačiji prave karijere i samo drugačiji žive od ovog posla kako treba da žive.

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar