KIJA TUŽI TARU I ŠA

Kija Kockar – Foto: Instagram

Kijina mama Nadica danima vodi rat sa Tarom i Ša jer je protiv njihove veze. Da bi se oprali, oni sada osuđuju Nadicu kako je rodila dete čoveku koji je bio oženjen i da oni nisu ništa gori od nje.

Međutim, pošto pominju i Kiju koja nije u rijalitiju, ona je rešila da ih oboje tuži i već je bila kod advokata!

Filip Đukić – Foto: Instagram
  • Kija se neće javno prepucavati, pogotovo ne sa Tarom i Ša. Kako je sama rekla, oni su dovoljna kazna jedno drugom. Naravno, nikada neće podržati činjenicu da je Tara rasturila reperu brak, pa i sama je žrtva javne preljbe i to joj je slaba tačka. Samim tim slaže se i sa stavom svoje majke. I što je najvažnije, Nadica nije razvela Kijinog oca, on je bio odvojen od supruge 13 godina pre negto što je upoznao Nadicu. Dakle, on je samo napapiru bio oženjen. Ali da bi izbegla dalja prepucavanja, Kija je rešila da na sudu raspravi sve sa Tarom i Ša, već je podnela tužbe. Tara će morati da dokaže da je Kija imala odnose sa Filipom Đukićem, pošto je pokrnula tu temu, a Ša tuži za pretnje, jer je rekao da ćće se napolju obračunati i sa Nadicom i Kijom – Objašnjava izvor i dodaje:
  • Kija prvo nije htela da se meša, već da pusti svoju mamu da sama bije bitke, ali pošto Tara i Ša pokušavaju da se peru preko njenog imana i nju upliću u sve, rešila je da stane na put tome. Zato je već bila kod advokata, pa i te honorare što zaradee ona će im uzeti na sudu. Čak će i Filip Đukić svedočiti na sudu ako treba i podržaće Kiju – izjavio je izvor.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar