KOLIKO JEDNU ŽENU KOŠTA DEJT?

Inspirisana okruženjem, razmišljala sam koliko jednu devojku ili ženu košta dejt sa muškarcem. Nije tako lako naći srodnu dušu u današnje vreme, a velika očekivanja od prvog sastanka često ostave gorak ukus  nakon što tu osobu bolje upoznate.

Foto: Pixabay

Muškarci i žene ponekad imaju drugačija viđenja potencijalne veze. Na samom početku odnos između dvoje ljudi je gotovo idealan, razgovor je zabavan i zanimljiv, imate mnogo toga zajedničkog. Prema najsvežnijem iskustvu iz mog okruženja, muškarci su sve skloniji da na prvom sastanku ističu ogromnu želju za brakom i decom. Ipak, posle mesec dana shvate da su pogrešili. Ko je onda tu veći krivac? Devojka koja poveruje u moguću idealnu budućnost i da je neko shvata ozbiljno ili muškarac koji naglašava takve želje na prvom ili možda drugom dejtu?

Hajde da ne zadiremo u ovu temu ovako ekstremno. Mali procenat muškaraca će na prvom dejtu ovako intimno razgovarati sa devojkom. Ai u kakvom je položaju ženska osoba? Svaki dejt je novo očekivanje i nada da ste konačno za sebe pronašle nekoga ko vam odgovara, a košta vas vremena, energije i očekivanja. Kako žena sazreva, njen ukus, kada je reč o muškarcima, se menja. U  mladosti najčešće je  izgled na prvom mestu, ali s godinama žene tragaju za dubljim odnosom, zasnovanim na zajedničkim očekivanjima.

Ako se uveliko pripremate za  dejt znači da vas je ta osoba zaitrigirala. Ne možete znati da li i ovaj put samo trošite vreme na osobu koja je možda ,,prolazna“, ako ne pokušate. Možda je pravo vreme da se ostvari baš u ovom momentu ono što istinski želite. Prepustite se vremenu i verujte u proces.