Ksenija Bujišić otvorila dušu i progovorila o svom privatnom životu

Ksenija Bujišić veoma je tajanstvena kada je u pitanju njen ljubavni život, a sada je prvi put otkrila detalje.

Voditeljka je progovorila o privatnosti, braku i ćerki. Budući da sa suprgom Miljanom ima dvogodišnju kćerku Loru otkrila je da li planira proširenje porodice.

– Miljan i ja smo ponosni roditelji Lore koja je centar našeg sveta. Ja dolazim iz velike porodice i znam kolika je sreća imati braću i sestre i svakako da želim Lori istu radost, ali mislim da se te stvari ne planiraju, posebno što je Lora jos uvek jako mala. Mladi smo i ima vremena za sve, ali svakako da nam je želja da Lora ima brata ili sestru – rekla je Ksenija, a zatim otkrila koliko joj znači Miljanova podrška i koliko joj je bitno njegovo mišljenje o njenom poslu i karijeri:

– Naravno da mi je bitno i oko svega se konsultujem sa njim i svojim roditeljima. On je od prvog momenta moja ogromna podrška i mislim da drugačije u zdravom braku ne može ni da se funkcioniše. Miljan zna koliko je meni moj posao važan i oduvek je bio tu da me podrži i savetuje. Ne propušta emisiju i nema baš nikakvu zamerku, uživa da me gleda i po njegovom mišljenju ja sam najbolja. Naravno da nije objektivan, ali mu to ne možemo zameriti. Pred svaku bitnu odluku koju moram da donesem dobijem uvek isti savet: „Budi pametna, koliko si lepa.“

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar