Lukas brutalno odgovorio Čedi Čvorku nakon njegovih prozivki upućenim folk pevaču

Foto:Printscreen

Aca Lukas odgovorio je na reči koje mu je Čeda Čvorak uputio u jednoj emisiji.

– Čovek je dao sebi previše na važnosti. Nije bio centralna tema u mojoj priči. Pomenuo sam ga jer sam ga video na bini i čuo sam šta je pričao. Tako da mi se to ne uklapa sa njegovom istinom. Kada sam ga pomenuo nisam imao nameru da polemišem sa njim, a nemam ni sada – rekao je Lukas.

Podsetimo, Lukasove reči: „Imaju po 5, 6 stanova u Beogradu a traže pomoć od države! Utovarajte ugalj, radite bre nešto“ isprovociralo je Čedu Čvorka, koji je napao Acu u emisiji uživo:

– Šta da kažem za njegove izjave. Trebao je da kaže ime te osobe koja ima 5,6 stanova. On osporava moj rad. Istina je da se mesecima već muzičari okupljaju jer su nezadovoljni. Niko od njih nije tražio pomoć u vidu novca, ono što su oni tražili su zahtevi da rade lokali sa svim merama. To je neki njihov cilj. Premijerka je primila nekoliko ljudi koji su normalno pričali. Prva laž koju je on rekao sinoć je da sam ja organizator protesta. Ja to nisam. Drugo što je rekao da iza nas stoji politička pozadina, sramota. Svi smo rekli da to nema veze sa politikom. Treće što je rekao da smo tražili finansijsku pomoć. Ja ne znam da je iko izašao i tražio finansijsku pomoć. Onda je slagao da smo dobili pomoć, niko nije dobio pomoć, dobili su samo statusni umetnici. Nije fer da Lukas tako laže. Rekao je za mene da ja nisam relevantan i da e, a ja sam sad doneo dokaze, a sledeći put kada bude iznosio takve laži ja ću ga tužiti i na sudu ćemo se viđati, ti nemaš pravo da me unižavaš. Ja nisam kuče neko bez porekla. A ta rečenica njegova za istovoranje uglja, to može samo dušmanin da izgovori, zao čovek – rekla je folk zvezda. 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar