Luna VRIŠTALA na roditelje i Marka: „Prodali ste me“!

Razlog zbog kog se Luna Đogani na dan svog venčanja žestoko posvađala sa suprugom Markom Miljkovićem, ali i celom porodicom, jeste navodno taj što je mislila da je neko od njih javio medijima za njihov tajni plan.

Osim što je bes iskazala na mužu, novopečena mlada bila je ljuta i na roditelje Gagija Đoganija i Anabelu Atijas, kojima je napravila haos i optužila ih, a potom im se ceo dan nije javljala na telefon, piše „Kurir“.

Čim je u nedelju pre podne videla novinarsku ekipu ispred svoje zgrade, Luna je poslala kumu u izvidnicu. Devojka je izašla napolje i posmatrala naš automobil sa sumnjom, sve vreme kucajući poruke. Ubrzo potom vratila se u Lunin stan, a posle svega nekoliko minuta mladenci su zajedno sa kumovima izleteli iz zgrade i ušli u kola. Već tada je Đoganijeva bila besna, jer je želela da ceremonija prođe bez prisustva medija, pa je naterala Marka da gradom vozi mnogo brže od dozvoljenog i da ugrozi bezbednost svih putnika u automobilu.

Luna Đogani-Foto:Printscreen

Kako izvor blizak Đoganijevoj kaže, ona je još u automobilu počela da urla na njega i da optužuje da ju je izdao, da je on javio medijima, a kada je Marko pokušao da se opravda, situacija je eskalirala. Insistirala je da zaustavi kola kako bi izašla, jer od „venčanja neće biti ništa“, a kada joj je on rekao da se smiri, počela je da preti. Ipak, uspeo je da je smiri i da je ubedi da nije on odao tajnu, zbog čega je posumnjala u svoje roditelje, piše pomenut medij.

Marko Miljković-Foto:Printscreen

Tek tada je nastao pravi haos, jer je počela da histeriše da su je majka i otac „prodali“, te da su zbog medijske pažnje odali njenu tajnu. Najpre im je poslala poruke ne tako lepe sadržine, a kada su Gagi i Anabela pokušali da kontaktiraju s njom, nije im se javila. Njena majka se tada zabrinula jer se uplašila da joj se nešto nije dogodilo, pa ju je neprestano zvala, ali je Luna utišala telefon i nastavila da je ignoriše. Atijasova je tada preko prijatelja pokušala da dođe do ćerke, da sazna šta se dešava, a kako naš sagovornik kaže, bila je van sebe. Naslednica joj se udala, a osim što nije mogla da prisustvuje svečanom činu, nije mogla ni da je čuje, ni da joj čestita.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar