MAMA BI BILA PONOSNA NA MENE! Ćerka Isidore Bjelice PRVI PUT ZA MEDIJE o životu nakon MAJČINE SMRTI!

Vila Pajkić – Foto: Printscreen/Instagram

Ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila Pajkić trudila se da bude van javne scene i medija, ali je sada ipak odlučila da progovori o svojoj pokojnoj majci.

Naime, Vila veoma teško podnosi majčinu smrt, s obzirom na to da su jako bile vezane. Ona je sada otkrila da je upisala modni dizajn i da joj je Isidora svojevremeno pomogla da nađem fakultet.

– Za sada mi dobro ide, upisala sam drugu godinu fakulteta. Prezadovoljna sam i profesorima i nastavom, tim pre što učim ono što me zanima. Na prvoj godini smo imali predmete vezane za crtanje i slikanje, dok sada savladavamo osnove krojenja, šivenja i modeling – rekla je Vila.

– Naravno, zbog pandemije se mnogo toga odvija onlajn, ali postoje stvari koje se ne mogu raditi od kuće. Na klasi nas je dvanaestoro, pa se organizujemo u manje grupe i tako pohađamo časove – priča Vila i dodaje:

Foto: Printscreen/Instagram

– Umetnički sam tip, odmalena me je najviše zanimalo crtanje. Moji roditelji su to rano primetili, bili su svesni da se u većini školskih predmeta neću pronaći. Čekali su da dođe vreme za studije i da napokon počnem da se bavim stvarima koje mi dozvoljavaju da se izrazim onako kako želim. Mama mi je i pronašla fakultet na kom trenutno studiram.

– Uvek me je podržavala. Savetovala me je da budem svoja i slobodna. Htela je da se bavim onim što me čini srećnom, a to što sam izabrala da se bavim dizajnom naročito joj je prijalo. Radovala se što je prenela na mene ljubav za umetnost i modu – rekla ona.

Ova mlada dizajnerka dodala je i da planira razvijanje svog brenda.

– Planiram samostalnu reviju koja će biti veliko iznenađenje. Nadam se da ću do tada nagovoriti Lava da se pojavi na pisti, ali ne u odelu i kravati. Mama je znala da planiram reviju, puno mi je pomogla. Bila bi veoma ponosna – zaključila je Vila.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar