Milan Stanković se totalno transformisao! Pljušte pozitivni komentari obožavateljki!

Pevač Milan Stanković iznenadio je pratioce na Instagramu poslednjom fotografijom koju je objavio.

Milan Stanković-Foto:Printscreen Instagram

Naime, Milan je promenio fizuru odnosno pustio kosu, koja je sada smeđa, pa je totalno drugačiji. Takođe, njegovi fanovi primetili su i da su pevaču punije usne, pa je još uvek izvesno da li se pevač podvrgao interveniciji uvećanja usana.

“Tako si zgodan, obožavam tvoju fizuru”, “Ta kosa… Ja sam očarana”, “Toliko te volim”, bili su samo neki od komentara ostrašćenih fanova ženske populacije, čiji je pevač miljenik.

Podsetimo, Milan je dugo godina nosio nesvakidašnju frizuru sa dugim šiškama, dok mu je kosa bila izblajhana. Specifičnom frizurom, kao i stajlingom, pevaču je tokom učešća u “Zvezdama Granda” nadenut nadimak “plavi čuperak”, koji nosi i dan danas, iako je sada posve drugačiji.

Stanković se u poslednje vreme retko oglašava u medijima, a napravio je i izvesnu pauzu kada je objavljivanje pesama u pitanju. Ipak, Milan se uoči Eurosonga oglasio za 24sedam, pa otkrio šta misli o našim predstavnicama, grupi „Hurricane“.

Milan Stanković-Foto:Printscreen Instagram

– Meni su „Hurikanke” lepe i talentovane i dopada mi se pesma. Čak i da nije po mom ukusu podržao bih naše, jer smatram da je to ljudski. Iz iskustva znam da je glasanje žirija uvek faktor koji poremeti očekivanja i ukus publike koja je jedina merodavna. Čak 10 ili 11 mesta u finalu smo te 2010. godine bili oštećeni. Od nekih zemalja smo dobijali maksimalan broj SMS glasova, ali kad vam žiri da drastično manje poena, tu se stvari poremete. U svakom slučaju, ako su pokojni Toše Proeski ili čak Severina svojevremeno završili u istom rangu gde i „Ovo je Balkan”, imamo još jedan dokaz da nije sve u takmičenju te jedne večeri. Ono što je najvrednije jesu moji fanklubovi od Nemačke, Poljske do Japana, kao i nagrada za zvezdu Evrosonga: Evrostar – rekao je tada Milan, podsećajući se svog učešća na ovom evropskom muzičkom takmičenju.

Izvor: 24sedam

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar