Nakon skandaloznog intervjua otkriveno da Megan Markl krije svoje pravo ime

Megan Markl konstantno je u centru pažnje svetske javnosti, a mediji sada bruje o njenom pravom imenu, kojim se nikada nije predstavljala u javnosti

Nakon što je u javnost dospeo rodni list malenog Arčija, sina Megan i Harija, svet je ponovo počeo da bruji o pravom Meganinom imenu.

„Princeza Ujedinjenog Kraljevstva Rejčel Megan“, navodi se u pomenutom rodnom listu, a iako se i u zvaničnoj biografiji Megan Markl može pročitati da joj je to pravo ime, ona se pod njim ne predstavlja u javnosti.

Hari i Megan-Foto: Printscreen

Podsećamo, Megan i Hari nedavno su javnosti saopštili da će uskoro poželeti dobrodošlicu još jednom detetu, a svetski mediji odmah su počeli da spekulišu koje ime bi mogla da nosi njihova naslednica. Biograf ledi Dajane Endru Morton otkrio da bi devojčicino ime moglo biti odabrano tako da odaje počast pokojnoj princezu.

– Hari i Megan su pretekli Vilijam i Ketrin kada su princezi Šarlot dali srednje ime Dajana, zajedno sa Elizabet, pa će oni sigurno odabrati originalno ime za bebu. Očekuje se da će jedno od imena biti Frensis, što je bilo Dajanino srednje ime.

Morton je izjavio da će Megan verovatno hteti i da imenom devojčice oda počast svojoj majci Doriji Ragland, s kojom je izuzetno bliska.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar