Nakon što je Olivera Kovačević PLJUNULA po srpskim umetnicima, estrada joj žestoko odbrusila! (VIDEO)

Urednica zabavnog programa RTS blaćenjem izvođača pokušala da objasni zašto loše prolazimo na Evroviziji.

Bez obzira što Evrovizija u očima mnogih deluje kao najnevažnija stvar na svetu, parada šund pesama i kič nastupa, čini se da u Srbiji ovaj muzički festival i dešavanja na njemu svake godine poprimaju sve ozbiljnije razmere pa se plasman naših predstavnika komentariše kao da je od državnog značaja. Nezadovoljstvo zbog 15. mesta koje je u Roterdamu zauzela grupa „Harikejn“ kao da je postalo ozbiljan fenomen pa je ceo događaj komentarisala Olivera Kovačević, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a.

Olivera Kovačević-Foto:Printscreen

Iako uređuje program Javnog servisa, ona se iz samo njoj znanih razloga odlučila da gostuje na maloj kablovskoj i opozicionoj televiziji, gde je iskoristila priliku da, pored diskusije na temu „zašto nismo bili bolji“, napljuje domaće izvođače pokušavajući da dokaže da Srbija nema dostojnog predstavnika za ovo takmičenje.

Nakon insistiranja fanova da baš on bude predstavnik na Evroviziji 2022, pozvali smo Acu Lukasa da prokomentariše izjavu Olje Kovačević.

 Malo je reći da sam šokiran izjavom gospođe Olivere, ali me ne čudi kada sam video na kojoj televiziji je to rekla. Što se tiče manjka onih koje je gospođa spomenula, pre bih rekao da je manjak onih koji su na odgovornim mestima, a sada tamo sede pogrešni ljudi, što je ona potvrdila svojim rečima i delima – rekao je folk pevač.

Na pitanje kako komentariše njenu izjavu da velike zvezde neće da se takmiče jer se plaše poraza, Lukas je izjavio:

– Stojim joj na raspolaganju da kao najveća srpska i balkanska zvezda predstavljam našu zemlju na Evroviziji – rekao je Aca.

Aleksandar Vuksanović-Foto:Printscreen Instagram

Maja Nikolić, koja se takmičila na nekoliko Beovizija ali nikada nije otišla na Evroviziju, za Alo! je prokomentarisala tvrdnje gospođe Kovačević.

– Nisam sigurna da je Olja baš to izjavila jer to onda znači da nije muzikalna niti muzički obrazovana. U šoku sam. Vladimir Graić je doveo Evroviziju u Srbiju, Joksimović je bio drugi i odličan je kompozitor. Ja imam 25 prvih nagrada na evropskim festivalima. Marija Šerifović razbija kako peva. Ne znam na koga je Olja mislila, ali treba da vodi političke emisije jer očigledno nema sluha. Srbija ima najveće talente i kreativce na svetu – rekla je temperamentna Nišlijka.

Maja Nikolić-Foto:Printscreen Instagram

Menadžer Saša Mirković, zahvaljujući kojem je Marija Šerifović pobedila na Pesmi Evrovizije, takođe je šokiran izjavom Olivere Kovačević.

– Siguran sam da Olivera Kovačević baš mrzi Srbiju. Posle ovakve izjave i vređanja cele Srbije mora pod hitno da bude oterana sa RTS-a, a da se njene i malverzacije njene redakcije istraže – zaključio je Mirković.

Saša Mirković i Marija Šerifović-Foto:Printscreen Instagram

Folk pevačica Andreana Čekić takođe je bila neprijatno iznenađena kada smo je pozvali da prokomentariše Oliverinu izjavu.

– Njena izjava se većinom sastoji od reči „malo“, „nema“ i „nedovoljno“, što govori isključivo o njoj i njenom ličnom stanju. Mislim da ne treba puno komentarisati osobu koja nema veze sa muzikom i kojoj je fokus na „nemanju“. Naša muzička scena i te kako ima dobre pevače, dobre kompozitore i prave umetnike. Medijski prostor se u Srbiji, nažalost, većinom pruža onom šljamu koji nema ni talenat ni mozak, pa je verovatno mislila na taj šljam. Savetovala bih gospođu da ubuduće propagira nešto pozitivno vezano za našu zemlju i njene umetnike jer ih i te kako ima – rekla je Andreana.

Andreana Čekić-Foto:Printscreen Instagram

Devojke su bile solidne, ali ne zavisi sve od njih!

Pop pevačica Goca Tržan nije želela da komentariše Oliveru izjavu jer, kako kaže, nije sigurna da li je ona to zaista i rekla, ali se osvrnula na ovogodišnje predstavnice, grupu „Harikejn“.

– Mi smo imali solidnog predstavnika ove godine. Devojke su dobro izgledale, dobro pevale… Ne znam u kom kontekstu je ona to rekla, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne možemo očekivati da uvek budemo prvi, drugi ili treći, jer plasman na Evroviziji ne zavisi uvek od predstavnika određene zemlje već i od geopolitičke situacije – rekla je Goca.

Goca Tržan-FotoPrintscreen Instagram

Da podsetimo šta je Olivera Kovačević izjavila pogledajte u video-prilogu:

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar