NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SMRŠALA 24 KG UZ POMOĆ SAVETA MAJE DIMITRIJEVIĆ

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević i fitnes instruktorka i savetnica za ishranu Maja Dimitrijević, bila su gošće ovonedeljnog izdanja emisije “Nedeljno popodne sa Marinom” autorke i voditeljke Marine Kotevski Mandić.

U razgovoru sa Marinom, gošće su se dotakle  nazeobilaznih tema današnjice i to saveta za postizanje uravnotežene ishrane, kako prevazići loše navike i zašto je dobar trening i inače bavljenje sportom pola posla do cilja, takođe i da li moramo jesti samo ćuretinu i piletinu kada smo na dijeti.

Nataša Aksentijević je za potrebe svoje emisije smršala više od 20 kilograma. Priznala je da je tek skoro otkrila da zdrava hrana ne mora biti bezukusna.

-Postoji dijeta koja je ukusna. Na primer, batat krompir, bolji je od običnog. Kroz nove emisije koje radim naučila sam  bundeva ima više nutritivnih vrednosti od avokada, ali mi volimo da se ,,palimo“ na strane stvari. Mršavila sam 6 kilograma mesečno, a sve ukupno sam smršala 24 kilograma. Uvek sam zadovoljna, zato ne zna da li cu nastaviti sa dijetom. Danas je moderno da u u teretanu ne možes da dođes u starim patikama i trenerci, oprema mora biti  firmirana.  Ono što ti kažu da je najbolja oprema za trening, obično košta preko 20.000- kaže Nataša.

Nataša i Maja poznaju se 30 godina, ali  Maja nije u saglasnosti sa glumičinim mišljenje na temu klijenta i opreme koja je potrebna kako biste se posvetili sportu, bili zdraviji i dostigli željenu kilažu.

,,Uspešne žene, zaposlene, koje stižu i da vežbaju su moji klijenti, one ne propuštaju 3 puta nedeljno trening. Ja sam protiv rigoriznih dijeta, jer stres onemogući mršavljenje, a takva dijeta obično vodi ka depresiji. Skoro svaka žena u kući može da izdvoji 45 minuta dok se deca igraju i da uz pomoć online programa vežba“- kaže Maja.

U videu pogledajte šta su još gošće  rekle Marini u emisiji “Nedeljno popodne sa Marinom” koja se emituje nedeljom u 17h!