Ne vole ih komšije! „Luna glumi zvezdu, sve gleda ispod oka“!

Nije lako kada slava udari u glavu, a najteže je kada delić slave na svojoj koži osete bivši učesnici rijalitija!

Makar je tako u slučaju Lune Đogani, odnedavno Miljković, i njenog supruga, di-džeja iz Brusa i dizajnera Marka Miljkovića.

Luna Đogani Miljković-Foto:Printscreen/Instagram

Naime, nakon što su na tajnom venčanju izgovorili sudbonosno da, ekipe novinara su se uputie u elitni deo Beograda, u kojem novopečeni par živi otkako su izašli iz treće sezone Zadruge, kako bi iz prve ruke saznali šta njihove komšije misle o njima.

Prvo su sreli jednog Luninog i Markovog komšiju koji nije imao reči hvale o poznatom paru, pa nam je objasnio zbog čega Miljkovići nisu njegovi najdraže komšije.

– Često srećem Lunu i Marka i uopšte nemam reči hvale za njih, jako su bahati. Luna se nikada ne javlja komšijama, samo okrene glavu na drugu stranu i prođe. Glumi zvezdu, sve uvek gleda ispod oka, kao da su svi ispod njih. Uz to, jako je nekulturna, nikada ne čisti za svojim psom koji nuždu vrši gde stigne. Deca se tu igraju, ljudi prolaze, ali nju to ne zanima, ona ostavi izmet nasred ulice ili parka i samo ode – rekao nam je sagovornik koji nije želeo da se fotografiše, a potom je otkrio šta misli o Marku:

Luna i Marko Miljković-Foto:Printscreen/Instagram

– Njega nešto ređe viđam i jedini utisak koji imam o njemu je da je prilično rezervisan, a ponekad i drzak. Nekoliko puta su pravili buku u stanu, komšije su se požalile, a umesto da se izvine, oni su bili veoma neprijatni. Nemaju poštovanja ni prema kome i ne zanima ih da li je vreme kućnog reda, da li deca spavaju… Jednostavno, ništa ih ne zanima osim njih samih – rekao je komšija, dok je druga komšinica priznala da je promenila mišljenje o Đoganijevoj otkako se doselila u njihov kraj.

 Nekada mi je bila simpatična, ali u poslednje vreme pokazuje da joj je slava zaista udarila u glavu. Uglavnom je viđam samu, a kada svrati u neke od obližnjih kafića, stalno je natmurena i zabrinuta. Nikome se ne javlja, ni sa kim ne priča… Nekoliko puta sam je videla sa starijim ženama koje su dolazile ispred njenog stana samo da bi je videle. Tada bi stala malo sa njima, popričala i fotografisala se, ali mnogi su imali utisak da to radi preko volje – ispričala nam je komšinica koja nam je rekla da se zove Milica, ali nije želela da se fotografiše.

Izvor:Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar