Nekoliko poznatih lica na jednom mestu: Izdominirale stajlinzima! (FOTO)

Pevačice Anastasija Ražnatović, Katarina Grujić, Maja Berović, kao i modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, pojavile su se doterane od glave do pete.

Anastasija Ražnatović: Foto:Printscreen

Pandemija je na neko vreme zaustavila javne ličnosti da posećuju manifestacije, kao i ugostiteljske objekte, ali s obzirom na poboljšanje epidemiološke situacije, neke od naših najzgodnijih cica sa javne scene, rešile su da iskoriste sunčan aprilski dan i izdominiraju svojom pojavom na jednom događaju u prestonici.

Anastasija je ovom prilikom ostavila sve bez daha kada se pojavila preplanula i nestvarno zgodna, sa stajlingom kojim je podsetila na svetske zvezde.

Ona je na sebi imala izazovnu ljubičastoj haljinu, a na kojoj je imala dva duboka šlica, sa prednje strane, koji su isticali njene duge, izvajane noge.

Katarina Grujić-Foto:Printscreen

Katarina je i ovoga puta bila doterana od glave do pete, te je sako koji je nosila dao dozu obiljnosti, a sve vreme je na licu imala naočare za sunce koje nisu uspele da sakriju njen mejkap koji se potpuno uklopio sa bojama koje je nosila na sebi.

Za ovu priliku, Kaća je izabrala crne pantalone i strukirani oker sako, koji je kaišem posebno isticao njenu figuru i struk.

Maja Berović-Foto:Printscreen

Maja je za aprilski  dan izabrala odevnu kombinaciju koja je u duhu proleća, te je na sebi imala Versaće pantalone koje smo mogli već da vidimo na njoj u nekoliko navrata, ali jedno je sigurno-stoje joj savršeno.

Zorana Jovanović Zorannah-Foto:Printscreen

Zorana se na pomenutom događaju pojavila u muškoj košulji koja će sudeći po blogerkama ovog proleća biti pravi hit.

Ona je bila u kežual varijanti, te je prošetala u patikama i mini suknjiic, a imala je i skupoceni broš, poznatog stranog brenda.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar