Nestao Darko Lazić! Policija traga za njim!

„Nije Ana glupa, na njenom je imenu, trebala je sama da se reši, ne može neko drugi to da uradi umesto nje. Darko ne živi sa njom već 4, 5 godina, ima svoj život, šta joj je više Darko kriv“

Kako pišu domaći mediji, porodica i policija ne mogu, navodno, da dođu do Darka Lazića

.Od pevača navodno nema ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Savić, a koji sada ima lažnu registraciju.

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, po navodima bivše supruge, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

Darko Lazić – Foto: Printscreen Instagram

Darkov broj telefona je nedostupan tokom celog dana, a njegova majka Branka javila se i dala izjavu.

– Nije tačno da je dolazila policija i da se Darko krije, šta već. Policija nije dolazila, otišao je do Marine da vidi malog zato što je Marina ostala par dana kod svojih. Darko je tu, juče sam bila sa njim. Niko nije dolazio da ga traži – rekla je Darkova majka.

– Ne znam šta je sa tim automobilom, kad je to kupljeno 2017, 2018. ili 2016… Nisam upućena u to, samo ono što sam pročitala, ali smatram da ako se automobil vodi na Anino ime, ona je trebala sama da se reši tog auta… Nisam sa Darkom razgovarala o tome, ali ako je tako kako se piše, auto na čije je ime taj je sam trebalo da se teši njega. Nije Ana glupa, na njenom je imenu, trebala je sama da se reši, ne može neko drugi to da uradi umesto nje. Darko ne živi sa njom već 4, 5 godina, ima svoj život, šta joj je više Darko kriv – zaključila je ona.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar