NIKADA NIJE KASNO! OSTVARIĆE JOJ SE NAJVEĆA ŽELJA! Popularna glumica postaje majka u šestoj deceniji!

Glumica Dženifer Aniston je najveću slavu doživela tokom emitovanja serije “Prijatelji”, a uskoro će dobiti najvažniju ulogu – postaće majka.

Dženifer Anison-Foto:Printscreen/Instagram

Naime, posle dugogodišnje pauze ekipa glumaca se ponovo okupila i trenutno snimaju specijal epizodu. Prema pisanju britanskih portala, Dženifer Aniston objavila je važnu vest kada se glumačka ekipa okupila povodom snimanja “Prijatelja” – da će postati majka. Ta vest obradovala je milione ljudi širom sveta, ali i njene kolege i prijatelje. Aniston je posle dva razvoda odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku. Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala upravo to sirotište u kome odrasta dete koje će usvojiti, a finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

– Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju – rekao je izvor, prenosi The Mirror.

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Teroa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.
Izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje više od godinu dana i da je bila uz nju u mnogim bitnim trenucima od njenog razvoda od Breda Pita do ostalih emotivnih dešavanja u životu. Dženifer je i kuma Kortninoj ćerki Koko.

Dženifer Anison-Foto:Printscreen/Instagram

Kortni želi da organizuje babine, odnosno žurku za bebu, koliko je uzbuđena novostima u životu drage drugarice.

– Kortni zna da Džen ne želi da pravi preveliku pompu od svega, ali je ovo bitna prekretnica u njenom životu i ona planira intimnu večeru za njene najbliže i najvoljenije – kaže izvor.

Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar