O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA! Lea Kiš prvi put progovorila o stravičnom bombardovanju i gubitku kolega nakon njene smene!

U ovonedeljnom „Blic poligrafu“ poznata voditeljka Lea Kiš odgovarala je na na brojna pitanja koja se tiču njenog poslovnog i privatnog života.

Popularna voditeljka je odgovarala na brojna pitanja, među odgovorima je otkrila da je bila jedna od prvih žena devedesetih godina koja je upisala i studirala Bogoslovski fakultet, te je istakla da je na tu činjenicu posebno ponosna.

Lea Kiš:Foto:Printscreen

Na pitanje, da li je za vreme bobmbardovanja napustila Srbiju, Lea je odgovorila:

Kaže da bi možda bilo bolje po nju da je 1999. godine napustila Srbiju:

– Bila sam tu, možda bi bilo bolje da sam napustila. Dan jedan pred bombardovanje televizije Beograd sam bila na dežurstvu i predala sam smenu i nažalost mojih 16 kolega u toj drugoj smeni je otišlo. Da, desilo mi se mnogo ružnih stvari 1999. godine, to, bombardovanje, moje kolege, izgubila sam bebu tad, i posle toga nisam mogla da se ostvarim kao majka drugi put – otkrila je Lea.

Otkrila je i da je doživela da joj obiju dom dva puta:

– Obijanje je bilo u dva navrata, pre 4 i pre 6 godina. Ali to je Voždovac, tu se to dešava redovno.

Sara Mia Jokić-Foto:Printscreen

Na negativne komentare o naslednici burno reaguje:

– Pogađaju me loši komentari o Sari, izazivaju u meni i ljutnju i bes. Nisam do sad čula negativne komentare. Bila je đak generacije, student generacije, pogađa me sve negativno za nju – rekla je Lea.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar