PAPARAZZO: Darko Lazić UHVAĆEN u PROVODU sa DRUGOM ŽENOM!

Darko Lazić se, po svemu sudeći, vratio starom načinu života. Dok mu verenica Marina Gagić, s kojom je najavio venčanje za 24. jun, kod kuće spava sa sinom, on se provodi s nepoznatom devojkom!


– Dobro veče, dragi prijatelji, evo, Darko Lazić je stigao – rekao je Perišić, nakon čega je usledio aplauz. Lazićeva prijateljica nije skidala osmeh s lica, ali se trudila da bude neprimetna. Prema rečima našeg sagovornika koji se zadesio na licu mesta, Darko je celo veče bio veseo i raspoložen. Pevao je i svirao, a prisutni gosti su izbegavali da ga snimaju s devojkom s kojom je i došao. Provod je trajao do zore, ali nije poznato da li su njih dvoje zajedno otišli svojim kućama. Inače, otkako se situacija u porodici Lazić smirila i Marina vratila u porodični dom u Brestaču, pevač je nastavio da izlazi i da se provodi. Uskoro počinje i da radi punom parom jer ima zakazane tezge širom Srbije i regiona, i ova zabava kod prijatelja i kolege Bože Džonsa mu je dobro došla da se zagreje za predstojeću letnju sezonu.

Podsetimo, Darko i Marina su poslednjih mesec dana prošli kroz težak period koji su uspeli da prevaziđu. Čak su nedavno bili zajedno i u manastiru sa sinom. Trenutno je, kako oni tvrde, sve u najboljem redu, pa se mnogi pitaju ko je misteriozna devojka koja je s pevačem tako kasno došla na žurku?

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar