Pogledajte luksuzni dom Ace Lukasa (FOTO)

Aca Lukas:Foto-Printscreen/instagram

Popularni pevač Aca Lukas otvorio je vrata svog stana na Voždovcu za emisjiu „Amidži šou“, u njegovom domu sve pršti od luksuza, a posebni i peronalizovani detalji svima su zapali za oko.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrca nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja, a posebnu pažnju privukla je umetnička slika na zidu, ali i šampanjac na kom piše: „Aca Lukas“. U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

U stanu je još jedno kupatilo, kao i soba njegove nalsednice Viktorije. Kako izgleda Lukasov stan na Voždovcu pogledajte u galeriji u nastavku:

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar