RIJALITI DEVICA IZGUBILA NEVINOST SA KOBROM

Ivana Mitrović – Foto: Printscreen

Ivana Mitrović, svima poznatija kao „rijaliti devica“ ponovo će ući u rijalit, a novom vezom sa znatno starijim muškarcem, ocem bivše modelsice Anastasije Buđić sve je šokirala.

Ivana je prvi put ljubav vodila u dvadeset šestoj godini sa znatno starijim beogradskim paparacom Zoranom Buđićem Kobromm koji je danas njen partner.

„Naši najbliži nas podržavaju i to mi je jedino bitno. Svakome smo trn u oku, a samo mi znamo koliko nam je lepo i koliko uživamo u romansi“, rekla je ona i spričala kako je izgubila nevinost sa Kobrom. 

Zoran Buđić Kobra – Foto: Printscreen

To nismo planirali, desilo se spontano, iz ljubavi. S njim sam spoznala svoje telo, emocije i strast. Zadobio je moje poverenje, što je najbitnije. Svaka devojka koja nevinost izgubi tek tako, samo da bi to uradila, mnogo gubi. Prvi put mora biti iz ljubavi. Nisam se pokajala, što je najbitnije„, rekla je Ivana i objasnila kako su se upoznali, kao i šta je bilo kada je izašla iz vile Parova.

Upoznali smo se kad je bila svadba u rijalitiju, prošle godine, u junu. Sećam se da sam mu rekla: ‘Znaš Kobra, slikaćeš me golu!’ On me je pitao da li sam sigurna, ja sam već tad bila najsigurnija. Kad sam izašla kontaktirala sam ga, videli smo se, popričali, posedeli… Pa malo i prilegli da odmorimo i eto, desilo se šta se desilo. Zajedno smo već deset meseci. Zaista nam je lepo, planiramo da idemo na odmor zajedno, kad izađem iz rijalitija„, objasnila je Ivana.

Ivana priznaje da bi imala intimne odnose u rijalitiju.

Imali bismo s*ks, naravno, kao što ga imamo redovno i napolju. Nama to nije strano. Kad već svi znaju kad sam izgubila nevinost, više nemam šta da se krije. To bi radili javno, ne bismo se ni krili! Krevet je najbolji za vođenje ljubavi, to nam je omiljeno mesto! Ništa lepše od francuskog ležaja! Mada može i u kuhinji, u kupatilu, gde god„, rekla je ona.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar