SKANDAL: MAJKA TEE TAIROVIĆ NAPRAVILA HAOS, OBRATILA SE VODITELJU, SPOMENUO NJEN INTIMNI SNIMAK!

Pevačica Tea Tairović (25) doživela je veliku neprijatnost na snimanju jedne emisije.

Tairovićeva je, naime, tokom snimanja od voditelja dobila pitanje da li joj je eksplicitni snimak, o kom se naširoko pričalo, pomogao u karijeri, na šta je ona odbila da da odgovor. Malo potom upitao ju je da li može da bude sa jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbesnelo.

– Tea nije mogla da veruje šta je doživela. Izgubila je kontrolu! Odbrusila je voditelju da je bezobrazan, te odmah napustila emisiju. Svi na snimanju nisu znali kako da reaguju – ističe izvor portala Skandal.in.rs, koji se našao na licu mesta.

– Njega je potom u šminkernici napala njena majka Božica Malević, koja je vikala na sav glas da mora da nauči kako se postavljaju pitanja. Rekao joj je: „Ja tebe pamtim kao ženu koja je bila starleta u spotu Miloša Bojanića“, nikako nisu mogli da se smire! Tea je rešila da više ne dozvoljava nikome da se ophodi prema njoj na ovaj način – zaključuje izvor.

Teina majka je, podsetimo, bila velika podrška ćerki još dok se ona takmičila u „Zvezdama Granda“, pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima „Grandovih“ emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar