ŠOK! KARLEUŠA JE ZBOG VANJE DOBIJALA PRETNJE PA JE ZATO NAPUSTILA ZEMLJU

Jelena Karleuša našla se u žiži interesovanja nakon što je iz takmičarske emisije „Zvezde Granda“ diskvalifikovala Vanju Knežević koja se sa Karleušom žestoko sukobila.

Gostujući u emisiji Šok Tok Jelena je objasnila zašto je došlo do sukoba ali i zašto je otišla u Dubaji.

Jelena Karleuša-Foto: Printscreen Instagram
  • Naravno ja bih trebalo da dam završnu reč zato što sam negde ja i najviše napada pretrpela i sve se slomilo preko mene. Ali Izgleda da je karma najjačih da mogu da izdrže najjviše inače ne bi bili najjači i ja ne bih bila tu gde jesam da to ne mogu da podnesem. Šoubiznis je posao gde pored talenta morate da budete i jako izdržljivi i da trpite veliki stres koji šoubiznis i popularnost nosi. Ukratko, desilo se to da sam, kao i godinama unazad, prokomentarisala jednu kandidatkinju, njen stajlin, koji je bio u najmanju ruku loš za šoubiznis i u njaboljoj nameri sam joj rekla da devojka tako mlada ne treba da se oblači tako starački. Tačnije, rekla sam da se obukla kao tetka- izjavila je Jelena pa dodala:
  • To je izazvalo pretnje smrću meni i mojoj porodici do te mere da sam ja bila prinuđena da napustim zemlu, da spakujem moju decu, usred školske godine i da odem daleko dok se situacija nije malo smirila. Moja deca nisu dužna da budu žrtve moje popularnosti i mog posla. Imaju samo 11 i 12 godina i to su nedopustive stvari. Ja sam im objasnila da je mama kriva za to, da nisu one ništa loše uradile nego da to ljudi njima pišu zbog mame. Moram da kažem i za one koji, kada ja komentarišem nekog kandidata, kažu da je i to nečije dete. Ovde su, uglavnom, svi takmičari punoletni i dolaze u takmičenje gde vrlo dobro znaju da će im se komentarisati i pevanje i izgled, stajling, ponašanje, energija i tako dalje. Svako ko ne može to da shvati, tačnije ko je psihički labilan, ovaj posao nije za njega – zaključila je Karleuša.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar