SRAMOTA ME… Jovana Jeremić priznala da je ugostila političare od kojih je dobijala NEPRISTOJNE PONUDE, evo šta im je poručila! (VIDEO)

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, bila je specijalni gost na Hype televiziji. Ona je ekskluzivno u emisiji ,,Sve sad“ ispričala nove detalje iz života, ali je zasigurno sve ostavila bez teksta priznanjem da je u svojoj informativnoj emisiji ugostila političare koji su joj, pre nego što će doživeti uspon u svojoj karijeri, nudili nepristojne ponude uz obećanje da će joj omogućiti život iz snova.

,,Najgori su propali političari koji su mi nudili nepristone ponude. Mene je bilo sramota njihove sramote kad sam ih ugostila u svojoj emisiji.. Nisam mogla nista da im kažem na tu temu. Sad ne smeju da mi daju nepristojne ponude, sad zovu moje prijatelje. Nemaju stila, te varijante ne prolaze kod mene, gube vreme. Imaju žene koje su za te stvari, ja sam ozbiljna žena – rekla je Jovana.

Jovana je voditeljki Katarini Ristić i Nastasiji Popović ispričala šta misli o starletama, muškarcima koji posećuju vračare i brojnim škakljivim temama, a sve detalje možete pogledati u nastavku.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar