Stanija priznala da je posećivala psihijatra, teško se borila sa pritiskom javnosti!

U novom izdanju emisije „Magazin In“ autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pobednicu izmeđuostalih i Staniju Dobrojević rijaliti takmičarku koja je iskreno pričala o tome koliko joj je rijaliti oduzeo od privatnog života ali i kroz šta je sve prolazila nakon završetka.

Bivša učesnica rijaliti programa „Zadruga“, Stanija Dobrojević, ispričala je da je imala problema da balansira između javnog i privatnog života.

Sa svim komentarima trebalo je nositi se, ogolila sam se i ispaštao mi je privatan život, gubila sam na kvalitetu mog privatnog života zbog tog eksponiranja, ispaštala sam često i na ljubanom planu, jer mislim da je neke stvari trebalo da sačuvam za sebe, mnoge stvari su išle javno. Kad prolaziš te neke vratolome, brodolme, sve je bilo javno i samim tim je bilo teže – otkriva Stanija u emisiji „Magazin In“.

Starleta je takođe priznala i da je posećivala psihijata nakon završetka „Farme“ 

– Rekao mi je da sam zdrava nemam dijagnozu – rekla je ona i dodala da je potražila stručnu pomoć zbog novinarskih natpisa sa kojima u tom trenutku nije znala kako da se nosi na šta joj je doktor rekao da sve vesti o njoj mora da čita kao da se radi o nekom drugom. I od tada joj je mnogo bolje.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar