Teodora DŽehverović pipkala snaju Adrianu po intimnim delovima tela! Fanovi zgroženi! (FOTO)

Teodora Džehverović ne prestaje da šokira javnost svojim skandaloznim ponašanjem i fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Ovoga puta, pevačica je izazvala osudu pratilaca i fanova fotografijom na kojoj dodiruje svoju snaju Adrianu Kadar po intimnim delovima tela. 

Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Instagram

Bivša zadrugarka po svaku cenu želi da bude u centru pažnje, a to uglavnom postiže putem društvenih mreža gde je aktivna. Čim su počele dnevne žurke po beogradskim lokalima, Teodora je okupila društvo i izašla u provod, a izlazak ne bi bio izlazak da se ne ovekoveči fotkama. I to kakvim! 

Pevačica je pozirala najpre sama, a potom i sa dečkom Ninom Čelebićem, kao i sa ostalim članovima ekipe, a jedna slika izazvala je osudu javnosti. Na njoj Teodora pravi grimase po kojima je prepoznatljiva, ali i hvata za grudi partnerku svog brata Save Džehverovića Adrianu Kadar. Da stvar bude još gora, fotografiju je zabeležio upravo Sava.  

Po svemu sudeći, njima je ovo potpuno normalna pojava, pa se obe smeju dok se pipkaju. Ipak, Teodorini fanovi osudili su ovaj postupak i rekli da im „nije normalno“ da se ponašaju kao „šiparice“ koje su „željne pažnje“. Drugi su se gnušali jer im je „nemoralno“ da se snaje tako ponašaju i dodiruju, pa su dobile veliki broj kritika na Tviteru.

Teodora nije komentarisala zamerke pratilaca, po običaju, a mnogi se pitaju koji je njen sledeći skandalozni postupak.

Izvor: Kurir

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar