TRUDNA ADRIJANA LIMA UVEK BESPREKORNOG IZGLEDA

Najpopularnija trudnica na svetu u ovom trenuku doputovala je u Evropu sa svojim dragim i sve oduševila izdanjem.

Foto: Instagram(story)

Brazilska manekenka Adrijana Lima danas je stigla u Nicu s verenikom Andreom Lemerom, budući da će narednih dana prisustvovati Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

Popularna lepotica, koja je trenutno u drugom stanju, uslikana je na aerodromu, a mnogi su premetili da je bivša supruga košarkaša Marka Jarića stigla bez šminke. Ipak, bila je savršeno stilizovana i spremna za paparace!

Adrijana se pojavila u pripijenom kombinezonu čiji je gornji deo na preklop, i to komadu koji prividno izdužije figuru, kako svojom crnom bojom, tako i V-izrezom na topu.

Manekenka se ogrnula dugačkim belim mantilom ravng kroja i klasičnog dizajna, a sve je upotpunila malom crnom torbom od kože i providnim sandalama sa crnim kaišićima oko članka i kristalom na tankim štiklama.

U pitanju je vrlo šik spoj koji je prikladan za svaki tip građe, a da se Adrijana nije odlučila za visoke potpetice, bio bi i vrlo praktičan za prolećni dan.

Brazilska lepotica je, inače, svake godine gošća Kanskog festivala, a s obzirom na to u kakvom izdanju je stigla u Francusku — jedva čekamo da vidimo kakve je sve modne kombinacije trudna Adrijana pripremila za crveni tepih!

IZVOR: GLOSSY (glossy.espreso.co.rs)